Nanit - taki budyń to wersja na 'bogato'. Mnie zadowala biało + mleko/woda + guma guar :-D A ten budyń gotowiec to porażka, 30g ww z czego 25g cukru. W smaku szału nie było, ale musiałem czymś dobić węgle. Zmieniony przez - Mosto w dniu 2015-11-20 13:00:33
/SFD/Images/2015/11/27/a1727a32af294e42a433755f68bf14d7.png Data 27.11.2015 - DT - High Carb Dzisiaj kolejny dzień z cyklu - łydka 2x większa niż nogawka spodni. Od wczoraj mi strsznie puchnie ta łyda, ale podobno tak może się dziać podczas gojenia. Dziara ogóle coraz lepiej wygląda i nabiera odpowiednich kolorów. Trening ciężki, ale nie mega - [...]
/SFD/Images/2015/12/2/e7cf642f7b3b4aea92a6481648304985.png Data 02.11.2015 - DT - High Carb Dzisiaj trening solidnie zrobiony. Pracuję mocno nad techniką, bo kuleje u mnie. Ale pierwsze serie ciężko, jak zakwasy się rozruszały to już było konkret. W końcu opanowałem wyciskanie hantli na skosie, czułem już tylko klatę a nie - barki/tric. MC wydaje [...]
[...] zgadzało, i nie była już taka dobra choć dalej to jakieś urozmajcienie. Cały dzień się obijałem, pojechałem na zakupy - wróciłe, posprzątałem auto i nadrabiam zaległości w lekturze. Teraz oglądam ksw i wciągam twaróg z kakao + woda i guma guar. Prawie jak budyń, ważne że słodki i zapycha %-) /SFD/2016/10/1/d5b908b94ecb48108ba1858b45ef53b1.jpg
@domer - dam soga jak znajdziesz mleko z wyższą zawartością kokosa i bez dodatków:)Tu przynajmniej jest kokos plus woda. A u konkurencji np: - wyciąg z orzecha kokosowego 68%, woda, zagęstnik: guma guar, emulgator: Monostearynian poliksyetylenosorbitolu - woda, ekstrakt z kokosa 40%, stabilizator: karboksymetyloceluloza, emulgator: polisorbat 60
efka gera pseudeofedryna z supli: Glukomannan Egzogenne ketony kwas hydroksycytrynowy fasolamina Polifenole z zielonej herbaty / pestek winogron Chitisan Guma guar Pectyny. Beta glukany Jagordonia columbia fibrata Zmieniony przez - acidm w dniu 5/28/2020 10:45:47 AM
[...] Milkę) wypiłem śmietanę zmiksowaną z kakao i ze słodzikiem - erytrytolem (zero kalorii) i jestem usatysfakcjonowany. Tę drogę polecam. polecam kupić jakiś zagęszczacz np. guma guar, albo guma ksantanowa, robisz szejka z wpc na wodzie (albo na mleku to już w ogóle bajka) dodajesz tego zagęszczacza troszeczkę i masz gęsty fajny sycący "posiłek" [...]
guma guar? nop ;p coś super dobrze tolerowanego przez każdego, chleb codzienny każdego - a brakuje go na redukcji, wyjątkowo chce się TEGO więcej, do wszystkiego ;p Zmieniony przez - kwachor w dniu 2020-02-26 10:07:00
[...] danie np. kolacja. Skład: MPC Instant (Koncentrat Białek Mlecznych Instant - kazeina micelarna oraz wpc), aromat, sól, karagen (z alg morskich), słodzik (sukraloza), guma guar oraz guma ksantanowa (śladowe ilości). Dodatki jak aromat czy słodzik to zaledwie kilka % dzięki czemu otrzymujecie produkt doskonałej jakości i wartości odżywczej. [...]
[...] Tak wiem,że wydaje się to dziwne,ale super zagęści tą pastę. (Świetny sposób). Poza tym co jest Twoim zdaniem lepsze? Taki zdrowiutki ziemniaczek,czy jakieś E504 E234 E1059 guma guar, zagęstnik E403 itd. itp? No więc sam widzisz! Może będzie to życie droższe,ale pamiętaj...Na zdrowiu NIE WOLNO oszczędzać! Zmieniony przez - Paszkos244 w dniu [...]